21. sjednica Odbora za društvene djelatnosti

2544

Na svojoj 21. sjednici održanoj 06. ožujka 2017., Odbor za društvene djelatnosti raspravljajući o točkama 5., 6., 7., 13., 17., 18., 19., 20., 21. i 22., Dnevnog reda sa 22. sjednice Gradskog vijeća Grada Čakovca, dao je sljedeća

 

M I Š L J E N J A

Odbor za društvene djelatnosti Izvješća o poslovanju u 2016.

 1. Dječjeg vrtića Cipelica
 2. Dječjeg vrtića Cvrčak
 3. Knjižnice „Nikola Zrinski“ Čakovec
 4. Centra za kulturu Čakovec
 5. Pučkog otvorenog učilišta Čakovec

jednoglasno upućuje Gradskom vijeću Grada Čakovca na donošenje.

Odbor za društvene djelatnosti Prethodnu suglasnost na Izvješće o radu JVP Čakovec za 2016. jednoglasno upućuje Gradskom vijeću Grada Čakovca, na donošenje.

Odbor za društvene djelatnosti Izvješća JVP Čakovec o stanju zaštite od požara u Gradu Čakovcu za 2016. jednoglasno upućuje Gradskom vijeću Grada Čakovca na donošenje.

Odbor za društvene djelatnosti Odluku o prihvaćanju Povelje o prijateljstvu i suradnji između Grada Čakovca i Grada Lipika jednoglasno upućuje Gradskom vijeću Grada Čakovca na donošenje.

Odbor za društvene djelatnosti Odluku o dodjeli javnih priznanja Grada Čakovca većinom glasova upućuje Gradskom vijeću Grada Čakovca, na donošenje.

Odbor za društvene djelatnosti Odluku o dopunama Odluke o načinu sufinanciranja boravka djece s područja Grada Čakovca u predškolskim ustanovama jednoglasno upućuje Gradskom vijeću Grada Čakovca, na donošenje.

Odbor za društvene djelatnosti Odluku o financiranju decentraliziranih funkcija osnovnih škola Grada Čakovca za 2017. jednoglasno upućuje Gradskom vijeću Grada Čakovca, na donošenje.

Odbor za društvene djelatnosti Odluku o izmjenama i dopunama Prijedloga mreže osnovnih škola na području Grada Čakovca većinom glasova upućuje Gradskom vijeću Grada Čakovca, na donošenje.

Odbor za društvene djelatnosti Odluku o kriterijima za financiranje redovite djelatnosti JVP Čakovec u 2017. jednoglasno upućuje Gradskom vijeću Grada Čakovca, na donošenje.

Odbor za društvene djelatnosti prethodnu suglasnosti na Odluku o izmjenama i dopunama Statuta:

 1. a) I. Osnovne škole Čakovec
 2. b) II. Osnovne škole Čakovec
 3. c) III. Osnovne škole Čakovec
 4. d) Osnovne škole Ivanovec
 5. e) Osnovne škole Kuršanec
 6. f) Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec
 7. g) Umjetničke škole Miroslav Magdalenić Čakovec

jednoglasno upućuje Gradskom vijeću Grada Čakovca, na donošenje.

Zapisnik 21. sjednice Odbora za društvene djelatnosti

Preuzimanje (PDF, Unknown)

 

Audio zapisnik 21. sjednice Odbora za društvene djelatnosti

PREDSJEDNIK ODBORA
Toni Fažon, v.r.