Nogometna legenda Velimir Zajec u čakovečkoj zgradi Scheier predstavio je svoju veliku biografiju koja je lani izašla iz tiska.
Knjiga “Zeko – biografija Velimira Zajeca” puštena je u prodaju prije godinu dana, a na 480 stranica kroz razgovore s 96 sugovornika i više od 100 arhivskih članaka, autor knjige Sanjin Španović ispričao je Zajecovu karijeru ne samo kao kapetana Dinama, već i onu kao igrača Panathinaikosa, te trenera i direktora ova dva kluba i otkrio brojne nepoznate detalje povezane i s brojnim hrvatskim i grčkim nogometnim legendama.
Također, u knjizi se nalazi i preko 150 fotografija od kojih brojne nisu nikad dosad viđene u javnosti. Knjiga je naišla i na brojne komplimente i pohvale ne samo brojnih čitatelja, već i Dinamovih igrača i trenera, novinara i književnih kritičara, a na promocijama mnogi su je nabavili po promotivnoj cijeni.

U Čakovcu su se Zajecu i autoru pridružili nekadašnji suigrači, Međimurci Srećko Bogdan ‘Čeči’ i Drago Vabec ‘Of’, a podršku im iz publike dali predsjednik Gradskog vijeća Grada Čakovca Josip Varga, predsjednik Međimurskog nogometnog saveza Kristijan Antolović te mnogobrojni obožavatelji hrvatske nogometne legende, navijači zagrebačkog Dinama i drugi.