Adventsko doba idealno je za malo sanjarenja, odmak od svakodnevice te uživanje s obitelji i prijateljima. Vrijeme došašća koje nas tijekom 4 tjedna vodi do Božića najsvečanije je doba godine, doba kad zaboravljamo nesuglasice, brige, sve ono negativno i ružno što život neminovno donosi sa sobom i kad nam život barem nakratko obasjava samo svjetlost, radost i mir. Doba kad vlada ljubav, kad se radujemo životu i slavimo ga, vrijeme iskrenih zagrljaja, toplog prijateljskog stiska ruke i svega onog zbog čega se čovjek naziva čovjekom i ove ćemo godine u našem gradu proslaviti zajedno uz još jedan “Advent u gradu Zrinskih”.

Pozivamo vas da se pridružite ovogodišnjoj blagdanskoj čaroliji te svojim idejama i prigodnim programima doprinesete stvaranju toplog Adventskog ugođaja u našem gradu.

Prijave se primaju najkasnije do 17. studenog 2017. godine na mail: boska.ban.vlahek@cakovec.hr

Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju na broju telefona: 040-313-319 ili osobno u uredovno vrijeme Turističkog ureda na adresi Kralja Tomislava 1, Čakovec.

Otvorimo srca za neponovljivo iskustvo zajedništva, koje će nam zasigurno, i ove godine pružiti “Advent u gradu Zrinskih”.

Preuzimanje prijavnice Zahtjev – javne površine