Gradonačelnik i zamjenici danas su primili vodstvo Gimnastičkog kluba Marijan Zadravec Macan i Filipa Udea kako bi Filipu čestitali na izvrsnim rezultatima koje ostvaruje u posljednje vrijeme.

Gradonačelnik je Filipu čestitao na drugom mjestu na konju s hvataljkama i četvrtom mjestu na tlu na Svjetskom kupu u Ljubljani, ali i na pobjedi na natjecanju Svjetskog kupa u Osijeku na konju s hvataljkama.

„Ovi rezultati govore o tome kako je Filip ponovno u odličnoj formi i siguran sam da ćemo i dalje biti ponosni na njegove rezultate“, rekao je gradonačelnik Kovač.

I sam je Filip rekao kako ovo smatra svojim novim početkom i da se nada da će sljedećih šest, sedam godina još zasigurno nastupati na natjecanjima iako su mnogi govorili da je njegovo vrijeme prošlo. Ovaj gimnastički klub nedavno je u 1. kolu kupa Hrvatske 2014. – Regija Sjever s mlađim uzrastima osvojio 14 medalja i pehara što svjedoči o kvalitetnom i predanom radu trenera sa svim uzrastima.
Na prijemu su bili i mladi karatisti Karate kluba „Globus“ Čakovec sa svojim trenerom Tihomirom Grgićom te predsjednikom Nadzornog odbora Dejanom Slukićom. Ovaj je klub na Prvenstvu Hrvatske u Osijeku osvojio ukupno sedam medalja (2 zlatne, 2 srebrne i 3 brončane). U ukupnom poretku klubova u svim uzrastima zajedno osvojili su visoko 3. mjesto čime je dokazano da se sav trud i predan rad isplatio. Na nedavno održanom Kupu Vukovara mladi su karatisti osvojili 6 medalja (1 zlatnu, 2 srebrne, 3 brončane). Na taj su način naš grad prezentirali u najboljem svijetlu, a uspjeh osnovnoškolaca predstavlja sigurnu uspješnu budućnost kluba. Oba su vodstva kluba zahvalila Gradu na praćenju njihova rada i podršci.