Izborne skupštine Dobrovoljnih vatrogasnih društava u punom su jeku, protekle subote vodstvo za naredno četverogodišnje razdoblje birao je DVD Mihovljan. Skupština je bila prilika i da se rezimira prethodna te najave planovi za tekuću godinu.

DVD Mihovljan je poput ostalih vatrogasnih društava s područja Grada u protekloj godini glavninu svog rada usmjerio prema podizanju spremnosti svojih članova, edukaciji građana o opasnostima od požara, aktivnostima unutar svog mjesnog odbora, te rada s mladima. Značajnijih intervencija, prvenstveno zahvaljujući prethodnom radu te visokoj svjesnosti stanovništva  o opasnostima od požara nije bilo, no DVD se dodatno opremio.

Za predsjednika DVD-Mihovljan u narednom razdoblju ponovno je izabran Josip Jezernik, zamjenik je Josip Mrazović zapovjednica je Tihana Zak Tompoš, zamjenik zapovjednika je Igor Posedi, tajnica Martina Pongračić, a Julija Pintarić je blagajnica. Ovime je DVD u Mihovljanu postao jedino dobrovoljno vatrogasno društvu u Međimurju, koje ima ženu zapovjednicu, a takvih je u ostatku Hrvatske još samo osam.

Čestitajući novoizabranom vodstvu gradonačelnik Grada Čakovca Stjepan Kovač, rekao je da mihovljanski DVD iz godine u godinu pokazuje svoju obučenosti i vještinu na brojnim natjecanjima gdje osvajaju dobre rezultate.