Na skupštini kluba održanoj krajem prošle godine, predstavnici  Ženskog rukometnog kluba „Zrinski“ iz Čakovca, požalili su se da igraju u staroj sportskoj opremi te da nemaju mogućnost nabaviti novu. Gradonačelnik Čakovca Stjepan Kovač kontaktirao je predstavnike OTP banke, koja je donirala sredstva za nabavku opreme.

Za donirana sredstva nabavljeno je 30 kompleta dresova, trenirki, jakni i ruksaka.  „Kako se radi o klubu koji svojim rezultatima promiče Grad Čakovec, u kojem trenira velik broj djece i mladih te koji godinama nastoji čakovečki rukomet, kao jedan od najtrofejnijih sportova u gradu vratiti na staze stare slave, kontaktirao sam OTP banku. Sa zadovoljstvom su prihvatili moj prijedlog da pomognu klubu i rezultat svega toga je ova promocija opreme. “ rekao je Kovač koji se osim OTP banci zahvalio i rukometašicama i vodstvu našeg ženskog prvoligaškog kluba.  Grad Čakovec znatna sredstva ulaže u sport, a uspjesi koje postižu naše sportašice i sportaši, među kojima su i rukometašice ŽRK „Zrinskog“, pokazuju da su ta ulaganja više nego opravdana., rekao je, među ostalim gradonačelnik Kovač.

Voditeljica ispostave OTP banke u Čakovcu, Anita Sakač kazala je kako joj je drago da se ovime pomaže sport. Kao bivša vratarka koja je krajem 80-tih prošla čakovečku rukometnu školu igračicama Zrinskog poželjela je što više napornijih treninga jer će kroz njih sigurno doći i dobri rezultati.

Dopredsjednik ŽRK Zrinski Đuro Bel podsjetio je na 12-godišnju tradiciju kluba, koji je počeo od nule, a sada ima prvoligaša. Zahvaljujući na donaciji rekao je kako će ekipa ponosno nositi opremu u 1. HRL za žene i da će komitenti OTP banku prepoznati kao prvoligašku banku. Nova oprema krštenje je doživjela odmah nakon primopredaje donacije, na utakmici protiv ekipe Dugog Sela.

Da posjetimo, igračica ŽRK „Zrinski“ Paula Posavec, seniorska je reprezentativka Hrvatske, a zajedno s tenisačicom Enom Babić, proglašena je Najsportašicom Grada Čakovca za prošlu godinu. Također, na sjednici Gradskog vijeća, održanoj prošlog četvrtka, odlučeno je da će dobiti Godišnju nagradu Grada Čakovca za iznimno djelovanje na području sporta.