Natječaj za dodjelu stipendije Grada Čakovca za preddiplomske studije, integrirane  i diplomske studije za akademsku 2018./2019. godinu objavljuje se 12. listopada 2018. godine u listu MEĐIMURSKE NOVINE i na internet stranicama Grada.

Nakon objavljenog natječaja potrebna dokumentacija  dostavlja se u  Grad Čakovec, isključivo poštom, u Upravni odjel za društvene, protokolarne i europske poslove (prijave na natječaj kao i popis dokumenata koje treba priložiti uz prijavu  mogu se preuzeti na internet stranicama Grada.

Natječaj za dodjelu stipendije Grada Čakovca odnosi se na studente s područja Grada Čakovca.

Prijave na natječaj dostavljaju se isključivo poštom u roku od 12. listopada do 29. listopada 2018. godine.

Dodatne obavijesti možete dobiti u Upravnom odjelu za društvene, protokolarne i europske poslove Grada Čakovca (Silva Raonić, 314-941 ili 0993173141).

Prijava na natječaj: (na natječaj se prijavljuje samo po jednoj osnovi, zainteresirani studenti za stipendiju Grada Čakovca sami biraju osnovu: uspjeh u srednjoj školi ili na studiju ILI socijalno imovinski status)

Prijave se mogu preuzeti ovdje:

PRIJAVA NA NATJEČAJ ZA DODJELU STUDENTSKIH STIPENDIJA GRADA ČAKOVCA- socijalno imovinski status
PRIJAVA NA NATJEČAJ ZA DODJELU STUDENTSKIH STIPENDIJA GRADA ČAKOVCA- uspjeh u srednjoj školi ili studiju
Izjava (zaštita osobnih podataka)

Tekst Natječaja za dodjelu stipendije Grada Čakovca za akademsku 2018./2019. godinu objavljuje se i na internet stranicama Grada 12.10.2018.(prijave se primaju od 12. listopada do 29. listopada 2018. godine)

Odluka o stipendiranju studenata (nalaze se svi uvjeti za dodjelu stipendije)