Turistička zajednica grada Čakovca započinje s prijavama za ovogodišnje «Porcijunkulovo» koje će se održati u vremenu od 31. srpnja do 4. kolovoza 2020. godine.

«Porcijunkulovo» je tradicionalna kulturno – turistička manifestacija, jedno od TOP DOGAĐANJA u Hrvatskoj proglašeno Odlukom Hrvatske turističke zajednice, koje će ove godine obilježiti 56. godinu održavanja. Manifestacija se svake godine tematski i obujmom širila, da bi danas stekla status najveće turističke manifestacije u županiji, koja privlači velik broj posjetitelja u Čakovec. U 5 dana održavanja, manifestacija objedinjuje najbolje od svega što Međimurje nudi.

Broj izlagačko – prodajnih prostora na manifestaciji je ograničen, a TZ grada Čakovca kao glavni organizator zadržava pravo odabira ponuda kao i određivanja mikrolokacije izlagačko – prodajnog mjesta. Organizator ima pravo ocijeniti da li ponuda odgovara svrsi manifestacije.

Stoga pozivamo sve zaintresirane da se prijave najkasnije do 19. srpnja 2020., a sva potrebna dokumentacija za prijavu može se preuzeti sa web stranice Turističke zajednice grada Čakovca www.visitcakovec.com ili osobno u Turističkom uredu, Kralja Tomislava 1, Čakovec.

Za sva dodatna pitanja djelatnici Turističkog ureda stoje na raspolaganju na broj telefona 040/313-319 radnim danom od 7-15 sati, subotom od 8-12 sati.

Veselimo se ponovnom susretu i zajedničkom druženju u odličnoj atmosferi koju nam donosi Porcijunkulovo!