U subotu 21. studenog 2015. održat će se radionica asertivnosti namijenjena mladima srednjoškolskog uzrasta. Ovo je druga od tri radionice projekta Trening socijalnih vještina, koji se u 2015. godini provodi pod okriljem akcije Grad Čakovec – prijatelj djece.

Radionica će se održati u prostorijama ACT-a (iznad Starog hrasta) 21.11. s početkom u 16 sati, a s mladima će je provesti Tamara Žganec, Filipa Zubić i Ratko Čuček.

Asertivnost je sposobnost izražavanja vlastitih pozitivnih i negativnih misli i osjećaja, na neagresivan način i bez kršenja prava drugih osoba. Na radionici će se učiti prepoznati razliku između agresivnog, pasivnog i asertivnog stila komuniciranja te vježbati način na koji izraziti vlastite misli, potrebe i osjećaje tako da nas drugi čuju, razumiju i uvaže. Asertivnost nam služi da povećamo samopoštovanje te poboljšamo odnose s drugima.

Prijave na e-mail:youthassociationstrive@gmail.com Ili putem online prijavnice: http://goo.gl/forms/q1PuU4OdIt Ili na FB event: https://www.facebook.com/events/1683166945228272/

Trening socijalnih vještina