Pučko otvoreno učilište Čakovec s ponosom objavljuje uspješan završetak različitih besplatnih obrazovnih programa naših odraslih polaznika. Ovi programi obrazovanja putem vaučera za zaposlene i nezaposlene, koji uključuju Internetski marketing i brendiranje, Knjigovodstvo, Web programiranje i Upravljanje IoT sustavima, omogućili su polaznicima stjecanje vrijednih vještina koje će otvoriti vrata novim mogućnostima za njihove karijere te poboljšati njihov profesionalni život.

Nedavna podjela uvjerenja o završetku odabranih obrazovnih programa istaknula je predanost te naporan rad i uložen trud polaznika kako bi postigli svoje ciljeve. Njihova postignuća pokazuju snagu cjeloživotnog učenja te potencijal za osobni i profesionalni razvoj u bilo kojoj dobi.

“Veoma smo ponosni na naše polaznike koji su pokazali ogromnu predanost svom obrazovanju, ali i izniman trud i odricanje tijekom provođenja programa. Njihov uspjeh dokaz je vrijednosti cjeloživotnog učenja na današnjem tržištu rada koje se brzo razvija i mijenja,” poručio je Mario Zamuda, ravnatelj Učilišta.

Nedavno završeni programi obrazovanja

Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije internetski marketing i brendiranje polaznicima je pružio znanje i alate za razvoj učinkovitih mrežnih marketinških strategija, iskorištavajući snagu društvenih medija, optimizaciju tražilica i stvaranje sadržaja. Polaznici su sada opremljeni da pomognu drugima da poboljšaju svoju online prisutnost i prošire bazu korisnika.

Program obrazovanja za stjecanje djelomične kvalifikacije knjigovođa/knjigovotkinja ponudio je sveobuhvatno razumijevanje financijskog upravljanja, knjigovodstva i pripreme poreza. Kao rezultat toga, polaznici su spremni ući u industriju financijskih usluga ili pružiti računovodstvenu podršku tvrtkama u različitim sektorima.

Polaznici programa obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije web programiranje stekli su vještinu kodiranja jezika kao što su HTML, CSS i JavaScript. Njihove su vještine vrlo tražene u brojnim industrijama, jer se tvrtke sve više oslanjaju na digitalne platforme kako bi doprle do svoje publike.

Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije upravljanje IoT sustavima pripremio je polaznike za rad s tehnologijama Interneta stvari (IoT), koje uključuju međusobno povezivanje fizičkih uređaja putem interneta. Polaznici su sada spremni ući u uzbudljivo područje koje kombinira vrhunsku tehnologiju s praktičnim primjenama.

Polaznici o svojim iskustvima sudjelovanja u programima obrazovanja

  • Prezadovoljna sam predavanjima koje je imala predavačica jer smo je mogle pitati sve u vezi tema koja su bila na predavanjima za knjigovođu, te smo za iste dobile i pisane materijale što nam je omogućilo lakše savladavanje određenih tema.
  • Jedno od najboljih predavanja na kojima sam imala priliku prisustvovati. Ako se netko želi baviti marketingom ili je početnik u njemu (kao ja) svakako bih preporučila. Naučila sam puno toga. Gosti predavači bili su odličan odabir (i iznenađenje) da iz prve ruke saznamo tko, što, kako, odakle početi i slično, naravno ako nekoga to zanima. Jako mi je drago što sam upisala ovaj tečaj.
  • Profesor je imao izvrstan pristup za svakoga, i za osobe s predznanjem i za osobe koje su se tek počele upoznavati s takvom tehnologijom.
  • Sve pohvale na svemu!

Pučko otvoreno učilište Čakovec ostaje predano ponudi pristupačnog i visokokvalitetnog obrazovanja za odrasle, pomažući im da steknu vrijedne vještine koje dovode do osobnog i profesionalnog rasta. Imajući na umu postignuća naših nedavnih polaznika koji su uspješno završili svoje odabrane programe obrazovanja, nastavljamo unapređivati postojeće te razvijati nove tečajeve i programe kako bismo zadovoljili rastuće potrebe radne snage i podržali cjeloživotno učenje.

Upisi u obrazovne programe dostupne na Pučkom otvorenom učilištu Čakovec su otvoreni.

Za više informacija o Pučkom otvorenom učilištu Čakovec i našoj ponudi obrazovnih programa i tečajeva, uključujući besplatne programe obrazovanja putem vaučera za zaposlene (samo ”zeleni” programi i nezaposlene svi programi, posjetite našu web stranicu na https://pou-cakovec.hr/ ili nas kontaktirajte na 040//395-236 ili vauceri@pou-cakovec.hr.