Zapisnik sa 23. sjednice Gradskog vijeća Grada Čakovca održane 15. studenog 2012., u Gradskoj vijećnici u Čakovcu  K. Tomislava 15, s početkom u 12.00 sati.

Kolegice i kolege, vijećnici, molim Vas. Nemam zvončeka, nemam biča. Dobro, malo šale za početak. Ovoga, ako smo spremni, eto ispričavam se zbog malo kašnjenja, ali mislim da možemo početi s radom. Otvaram 23. sjednicu Gradskog vijeća. Pozdravljam sve prisutne i zahvaljujem Vam na odazivu. Konstatiram da su u vijećnici nazočni svi vijećnici, osim gospode Blažeka, Mikulić i Tkalčec koji su opravdali svoj izostanak. Na sjednici Vijeća sudjeluje gradonačelnik gospodin Šalamon te zamjenik gradonačelnika gospodin Vidović. Sjednici prisustvuju i pročelnici Upravnih tijela Grada Čakovca, predstavnici medija i u sklopu programa javnosti rada Gradskog vijeća, sjednici prisustvuju i građani Grada Čakovca. Dvoje čini mi se. Eto, prije samog početka sjednice na prijedlog Kluba vijećnika Hrvatske demokratske zajednice ja Vas želim podsjetiti da je sutra 20. obljetnica od pogibije poznatog Čakovčanca Marijana Zadravca Macana, pa Vas pozivam da tom prilikom odamo minutom šutnje počast njemu i svim poginulim braniteljima. Neka im je vječna hvala i slava.
Eto, možda još samo kao nadopuna, sutra u 10:00 sati organiziramo polaganje vijenca na groblju u Čakovcu za poginulog Macana. Eto nakon jednog tužnog prisjećanja mislim da prvi put u ovom mandatu imamo da je nekome od naših kolega rođendan upravo na dan kad održavamo sjednicu, pa ovom prilikom želim gospodinu Slavičeku izraziti sve čestitke za njegov rođendan. Nebumo rekli koji, ne?

Preuzmite ostatak Zapisnika