Izaberite stranicu

Obavijest – za studente koji upisuju diplomski studij

4. prosinca 2013. | Stipendije

Za studente korisnike stipendije Grada Čakovca (studenti koji u akademskoj 2013./2014. godini upisuju diplomski studij).

Sukladno Odluci o stipendiranju studenata, obavještavamo studente koji imaju Ugovore o korištenju stipendije Grada Čakovca a u akademskoj 2012./2013. godini su bili polaznici posljednje godine preddiplomskog studija i u akademskoj 2013./2014. godini upisuju diplomski studij da postoji mogućnost  prava na nastavak primanja stipendije za diplomski studij ukoliko zadovoljavaju uvjete Odluke o stipendiranju studenata.

Osnovni uvjeti za nastavak primanja stipendije su sljedeći:

  • prosjek ocjena preddiplomskog studija iznosi najmanje 3,50
  • ukoliko je stjecanje diplome na preddiplomskom studiju i upis na diplomski studij u istoj kalendarskoj godini kada je, sukladno statutu ustanove završen posljednji, redoviti semestar preddiplomskog studija, koji je u skladu s važećim Ugovorom o korištenju stipendije
  • ukoliko do 15. studenog tekuće godine dostavi uvjerenje o upisu u sljedeći semestar ili nastavnu godinu studija ( odnosi se na diplomski studij )

Ukoliko su zadovoljeni navedeni uvjeti i ukoliko budu osigurana sredstva u proračunu Grada Čakovca, moguće je potpisati aneks Ugovora o korištenju stipendije Grada Čakovca za nastavak obrazovanja na diplomskom studiju.

X
Skip to content