Izaberite stranicu

Predsjednica Partnerskog vijeća Urbanog područja Čakovec Karmen Franin, zamjenica Mirjana Pintar

24. ožujka 2022. | Gradske vijesti, ITU

Osnivačka sjednica Partnerskog vijeća Urbanog područja Čakovec održana je u Multimedijalnoj dvorani Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje u Čakovcu.

Pritom je za predsjednicu Vijeća je izabrana predstavnica Grada Čakovca Karmen Franin, a zamjenica je Mirjana Pintar, predstavnica Udruge arhitekata Međimurja.

Partnersko vijeće je savjetodavno tijelo osnovano zbog sudjelovanja u procesu donošenja Strategije razvoja Urbanog područja Čakovec za razdoblje 2021. – 2027. godine s ciljem utvrđivanja prioriteta razvoja, predlaganja strateških projekata te njihove provedbe i praćenja.

Sastoji se od 31 člana iz javnog, privatnog i civilnog sektora jedinica lokalne samouprave udruženih u Urbano područje Čakovec.

Sjednicu je otvorila gradonačelnica Ljerka Cividini uz obraćanje prisutnim vijećnicima na temu razvoja zajedničkih projekata u Urbanom području. Nakon izbora čelnih ljudi, predsjedanje je preuzela gospođa Franin te su vijećnici prema predloženom dnevnom redu prihvatili prijedlog Poslovnika, dali pozitivno mišljenje na nacrt Komunikacijske strategije i komunikacijskog akcijskog plana, a direktorica Razvojne agencije Čakra Damira Vresk pritom dala pregled aktivnosti na izradi Strategije razvoja urbanog područja.

X
Skip to content