Izaberite stranicu

Više od 800 sudionika trčalo 7. Polumaraton Zrinskih

21. travnja 2024. | Gradske vijesti

Danas je održano sedmo izdanje najpopularnije i najmasovnije međimurske sportske manifestacije – Polumaratona Zrinski – koji je okupio više od 800 zaljubljenika u trčanje. Trčali su svi: mladi, stariji, sportaši te brojni drugi građani koji su željeli biti dio ovog jedinstvenog sportskog doživljaja koji se organizira povodom Dana Međimurske županije.

Atletski klub Međimurje uz podršku Županije i Grada Čakovca, i ove je godine odradio veliki organizacijski posao što je urodilo i velikim odazivom na ovu međunarodnu utrku. Sudionici su trčali u dvije utrke – utrke građana na 5 kilometara i  polumaraton od 21 kilometra.

Pobjednici 7. Polumaratona Zrinski su Jurica Tomac (AK Međimurje) i Tea Faber (AK Fit). U utrci građana pobjednici su Karmelo Mrvica (AK Varaždin) i Simona Jambrošić ( AK Sloboda).

Čestitke svim sportašicama, sportašima, volonterima, organizatorima koji su bili dio ovog sportskog događaja i time još jednom pokazali da Međimurje podržava sport i da smo izrazito sportska županija.

Izvor teksta: Međimurska županija

Foto: Grad Čakovec / MŽ

X
Skip to content