Izaberite stranicu

Obavijest za studente koji su završili studij u razdoblju od 2009. do 2012. godine

5. travnja 2013. | Stipendije

 

{mosimage}U Upravnom odjelu za društvene djelatnosti Grada Čakovca početkom svake kalendarske godine provodi se analiza vezana uz studente koji ostvaruju pravo na stipendiju Grada Čakovca. Ove godine želja nam je prikupiti podatke o  korisnicima stipendije Grada Čakovca koji su završili studij. Studenti koju su završili studij u razdoblju od 2004. do 2009. godine obuhvaćeni su analizom koja je učinjena  2009. godine. Shodno tome, 2013. godine provodi se analiza za studente koji su završili studij u razdoblju od 2009. do 2012. godine.

Navedenim studentima je na kućne adrese pisanim putem dostavljen anketni upitnik s dopisom u kojem je naveden link preko kojega se online može ispuniti anketa.

Osim putem online ankete, anketni upitnik se može vratiti i putem pošte na adresu Grad Čakovec, K.Tomislava 15, 40000 Čakovec, napomena-‘anketni upitnik’.

Molimo mlade sugrađane da odvoje malo slobodnog vremena te popune anketni upitnik.

Nadamo se da ćete se odazvati molbi i dostaviti nam podatke, bilo putem interneta ili pisanom putem, koji se prikupljaju u svrhu gore navedenih aktivnosti te se u druge svrhe neće koristiti.

Ukoliko ste u mogućnosti popuniti anketni upitnik, dostavite ga najkasnije do 30. travnja 2013. godine.

Unaprijed se zahvaljujemo na pomoći i suradnji.

S poštovanjem,
Upravni odjel za društvene djelatnosti    +

 

 

X
Skip to content