Izaberite stranicu

OBAVIJEST zainteresiranim studentima za novčanu potporu Grada Čakovca

4. listopada 2023. | Gradske vijesti, Stipendije

OBAVIJEST zainteresiranim studentima za novčanu potporu Grada Čakovca

(obavijest se odnosi na studente koji NISU korisnici novčanih  potpora Grada Čakovca i NISU potpisnici Ugovora o korištenju novčanih potpora Grada Čakovca)

(studenti koji imaju potpisane ugovore NE JAVLJAJU  se na natječaj, dokumentaciju dostavljaju sukladno potpisanim ugovorima)

Natječaj za dodjelu novčanih potpora Grada Čakovca za preddiplomske studije, integrirane  i diplomske studije za akademsku godinu 2023./2024. objavljuje se 23. listopada 2023. godine na službenim internet stranicama Grada.

Nakon objavljenog natječaja potrebna dokumentacija  dostavlja se  putem aplikacije SOM Natječaji (online). Popis dokumenata koje treba priložiti uz prijavu na natječaj mogu  se dobiti na uvid na službenim internet stranicama Grada.

Dokumentacija se dostavlja isključivo putem  aplikacije SOM Natječaji (online natječaj).

Natječaj za dodjelu novčanih potpora Grada Čakovca odnosi se isključivo na studente s područja Grada Čakovca.

napomena:

Studentima savjetujemo da pročitaju tekst Odluke o poticanju visokoškolskog obrazovanja studenata s područja Grada Čakovca.

Kod prijave na  natječaj studenti  dostavljaju dokumentaciju sukladno osobnom odabiru kriterija za dodjelu novčane potpore: Prijava na natječaj za dodjelu novčanih potpora Grada Čakovca prema socijalno-imovinskom statusu ili Prijava na natječaj za dodjelu novčanih potpora Grada Čakovca prema uspjehu  u srednjoj školi ili studiju.

Studentima koji ostvare pravo na natječaju za dodjelu novčane potpore Grada Čakovca, isplata novčanih potpora započinje od siječnja 2024. godine.

Planirani mjesečni  iznos novčane potpore:

za studij u Čakovcu 53,09 eura

za studij u Varaždinu 66,36 eura

za studij u Zagrebu i ostalim gradovima u Hrvatskoj 119,45 eura

za studij u inozemstvu 119,45 eura

X
Skip to content