Izaberite stranicu

Udruga žena Štefanec najbolji je promotor svog mjesta

23. siječnja 2023. | Gradske vijesti

Početak godine najbolje je vrijeme za rezimirati proteklih 12 mjeseci te za kreiranje novih ideja, planova i projekata. To znaju i vrijedne žene iz Štefanca iza kojih je aktivnostima i događanjima izuzetno bogata godina koju su ispunile organizacijom niza programa, izleta, humanitarnih akcija i što je za njih najvažnije, okupljanja građana.
Posebno s veseljem čekaju fašnički dio godine, kako su u Štefancu i u 2022. godini uspješno organizirale fašničku povorku, a sudjelovale i na Fašniku u Čakovcu, Novom Selu na Dravi i Samoboru.
Proteklog vikenda održale su i svoju skupštinu, koja je osim za rezime i planove, poslužila da udruzi na čelu s predsjednicom Verom Mihalic mnogobrojni gosti upute posebne čestitke i poruke zahvale. Jedna od gostiju bila je i gradonačelnica Grada Čakovca Ljerka Cividini koja je istaknula svoj ponos radom udruge i svih žena, kako u Štefancu tako i u drugim prigradskim naseljima, te im uz predsjednika Vijeća Mjesnog odbora Ivicu Križaića čestitala na svemu što rade u nastojanju da obogate život i izgled Štefanca.
X
Skip to content