Izaberite stranicu

Uz Dane Grada Čakovca na igralištu Macanovog doma održan 8. ČK Basket fever

Na vanjskim terenima Macanovog doma u Čakovcu održan je 8. ČK Basket Fever 2023., turnir u urbanom olimpijskom sportu 3×3 košarci. Organizator, Košarkaški klub “Međimurje” Čakovec okupio je pritom više od 160 igrača u 41 momčadi, koje su snage odmjerile u četiri kategorije. 

Ovaj već tradicionalno uspješan i dobro posjećen turnir ujedno je na najbolji mogući način zaključio ovogodišnje Dane Grada Čakovca, uz sport, kretanje i oko 700 posjetitelja koji su uživali u haklu.

Pod pokroviteljstvom Grada Čakovca, Turističke zajednice grada Čakovca, Međimurske županije, Košarkaškog saveza Međimurske županije i mnogih drugih prijatelja košarke, turnir je krenuo utakmicama najmlađih kategorija, pa su tako snage odmjerile ekipe u kategoriji Blukids Cup U11 i Bluekids Cup U14. Pobjednici na kraju dana bili su “Borik” Bjelovar i “Konjići” Međimurje Čakovec.

Turnir su odigrali i košarkaši u kolicima, među kojima je slavila ekipa KKI Zagreb I, dok su u All Star kategoriji ove godine pobjedu odnijeli igrači KK “Radnički” iz Križevaca.
Svi redom već su najavili dolazak i dogodine na 9. ČK Basket Fever.
Pobjednici po kategorijama:
BLUKIDS CUP U11:
1) BORIK Bjelovar
2) CRAZY HILL Ludbreg
3) KKDK1 Donji Kraljevec
BLUKIDS CUP U14:
1) KONJIĆI Međimurje Čakovec
2) BORIK Bjelovar
3) CRAZY HILL Ludbreg
TURNIR KOŠARKAŠA U KOLICIMA:
1) KKI ZAGREB 1 Zagreb
2) GEMIŠTEKI Varaždin
3) KKI ZAGREB 2 Zagreb
ALL-STAR:
1) RADNIK Križevci
2) REZERVE Zagreb
3) ZAGREB 3X3 Zagreb
Foto: Grad Čakovec i KK Međimurje
X
Skip to content