Izaberite stranicu

Zapisnik sa 21. sjednice Gradskog vijeća Grada Čakovca

12. prosinca 2016. | Zapisnici Gradsko vijeće

Zapisnik sa 21. sjednice Gradskog vijeća Grada Čakovca održane 01. prosinca 2016.,u Gradskoj vijećnici u Čakovcu,  K. Tomislava 15, s početkom u 12:00 sati.

Sjednicu je s Pozivom KLASE: 021/05-16-01/250, URBROJ: 2109/2-02-16-21, od 1. prosinca 2016., sazvao predsjednik Gradskog vijeća Jurica Horvat.

Konstatirano je da su sjednici nazočni svi vijećnici, osim vijećnice Maje Đurkim-Međimurec koja je opravdala svoj izostanak, nema gospodina Brune Matoteka i gospođe Marijane Fabić-Rusak., a prisutni su Gradonačelnik Stjepan Kovač,  zamjenici gradonačelnika Mario Medved i Romano Bogdan. Na sjednici su prisutni još i pročelnici upravnih tijela Grada Čakovca. Sjednici su također prisutni direktori gradski poduzeća i ravnatelji gradskih ustanova, predsjednik Savjeta mladih te učenice gimnazije. Konstatirano je da su na sjednici prisutni predstavnici medija i javnosti.

Konstatirano je da je u vijećnici prisutno 18 vijećnika, te vijeće ima kvorum.

Uz materijale viećnici su dobili: Izvod iz zapisnika sa 20. sjednice Gradskog vijeća Grada Čakovca, odgovore na vijećnićka pitanja, izvješće o sportskim kampovima „Svaki tjedan sport jedan“ 2016., planove poslovanja gradskih poduzeća i gradskih ustanova za 2017. Prije sjednice Gradskog vijeća održani su odbori za društvene djelatnosti, izbor i imenovanje, poljoprivredu i turizam, statut poslovnik i normativilnu djelatnost, financije i proračun čija mišljenje ste dobili na stolu. Pred vama je i knjiga Sigetski boj u Hrvatskoj epici, brušura advent u Gradu Zrinskih gdje možete pronaći sve adventske programe i majca ŽRK „Zrinski“. Na stol ste primili amandmane kluba vijećnika HSU i kluba vijećnika HNS. Dobili ste izvod iz zapisnika sa 20. sjednice Gradskog vijeća Grada Čakovca, pa s toga dajem na usvajanje izvod.

 

Preuzimanje (PDF)

Audio zapisnik 21. sjednice Gradskog vijeća
X
Skip to content